Každodenní dobrodružství s HR-V

Od výletů do města, přes poznávání nových míst až po víkendy plné aktivit – každodenní život je plný dobrodružství, která se podepisují na nás, našich blízkých i našich vozidlech.

Chceme vzdát hold zabláceným podběhům kol, botám od písku a čelním sklům potřísněným deštěm. Tyhle dojmy pro nás nepředstavují nepořádek, jsou to známky prožitého života a dobře používaného vozu.

Zcela nový model Honda HR-V e:HEV je dokonalým společníkem pro vaše každodenní dobrodružství.

HR-V je plně hybridní vozidlo, které se nabíjí generováním energie během jízdy, což vám ušetří starosti s hledáním nabíjecí stanice, ale také znamená, že na jednu nádrž ujedete mnohem více. V životě však nejde jen o to dostat se z bodu A do bodu B, ale o cestu samotnou.

A tady rozdíl spočívá v detailech.

Model HR-V e:HEV je navržen s ohledem na dobrodružství – od dešťových senzorů, které za vás zapnou stěrače, přes chytrá flexibilní sedadla Magic Seats vzadu až po multimediální systém, který vás na cestách udrží ve spojení.  

A kdo jiný by ho měl otestovat než Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mockenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? Každý z nich si vzal vůz HR-V e:HEV na projížďku ve svém okolí a podělil se s námi o svá nezapomenutelná každodenní dobrodružství.